Inloggen

Om een gitaar te reserveren dient u ingelogd te zijn.

Inloggen:
Wachtwoord vergeten
Nog geen account?

Lenen, zo werkt het.

Zo werkt het. Bij Rentocaster kun je een gitaar lenen voor een vast tarief per maand. De tarieven staan bij elke gitaar vermeld. Naar mate je een gitaar voor langere periode leent maken wij het goedkoper. Je kunt je gitaar omruilen voor een andere gitaar uit dezelfde of een lagere serie want wij weten hoe leuk het is om af en toe op een andere gitaar te spelen. De leenprijs is gebaseerd op onze 2e hands verkoopwaarde. Zo weet je zeker dat je niet meer gaat betalen dan nodig is.

De gitaren bij Rentocaster kunnen van Rentocaster zijn maar zijn meestal van andere particuliere gitaristen. Je leent de gitaar altijd via Rentocaster zodat je zeker bent van garantie en onderhoud. Elke gitaar wordt voor het uitlenen nagekeken en zo nodig afgesteld. De meeste gitaren zijn 2e hands en dus mag je ervan uit gaan dat je deze intensief mag gebruiken. De gitaar die je leent is dus van iemand anders, maar gebruik deze vooral alsof het je eigen gitaar is (tenzij je Jimi Hendrix of Pete Townsend heet).

In veel gevallen kun je de gitaar ook kopen als hij je echt bevalt, de verkoopprijs staat bij de deal vermeld.

Je kan uiteraard ook je eigen gitaar uitlenen. Daarmee kan je wat verdienen en maak je iemand anders heel blij met een een tijdelijke vette gitaar! 

De video rechts laat je zien welke stappen je doorloopt om een gitaar te lenen.

Uitlenen

Stel, je hebt een oude Strat staan waar je al een tijdje niet meer op speelt. Overkomt ons allemaal wel eens. En bedenk dan dat er tientallen gitaristen zijn die graag op een mooie Strat willen spelen. Je begrijpt wat we bedoelen.

Dat kunnen we hier regelen. Als je de gegevens van je gitaar upload gaan we ervoor zorgen dat je gitaar zo snel mogelijk bij iemand terecht komt die er veel plezier aan gaat beleven. Op deze manier kun je gewoon geld verdienen met de je eigen gitaren. En geloof ons, ze worden er alleen maar beter op…

Tegen de tijd dat je de gitaar terug wilt is een mailtje aan Rentocaster genoeg om hem terug te krijgen.

Klik op de pijl rechts, upload je gitaar  en kijk wat die opbrengt!